Aeg lendab nagu Bolt jookseb: kunagise poistebändi liige on saamas kuuendat korda isaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Hanson on saamas kuuendat korda isaks
Taylor Hanson on saamas kuuendat korda isaks Foto: Popdust

Endine popstaar Taylor Hanson, kes on vendadega tuntud laulu «MMMBop» esitamise poolest, andis teada, et on koos abikaasa Natalie'ga saamas juba kuuendat last. 

Kui avalikuks tuli uudis, et 57-aastane koomik Eddie Murphy on lähiajal saamas kümnenda lapse, siis tundus see niivõrd uskumatuna. Aga kui arvestada, missuguse lapsesaamise tempoga liigub 35-aastane Taylor Hanson, siis ei ole kümne lapse isaks olemine mingi probleem.

Taylor jagas lapsesaamise uudist sotsiaalmeedia vahendusel, kui postitas Instagrami pildi tervest oma perekonnast. Ta kirjutas pildi juurde: «Mis on parem kui olla viie lapse isa? Võib-olla kuue lapse isaks olemine. Järgmine tita-Hanson peaks saabuma detsembris ja me oleme üliõnnelikud.»

34-aastane Natalie postitas samuti sotsiaalmeediasse perepildi, millel on näha väike beebikõhuke. «Mina ja Taylor oleme niivõrd õnnelikud, et me saame teiega jagada uudist, et beebi number kuus saabub detsembris! Ezra, Penny, River, Viggo ja eriti Wilhelmina ei jõua ära oodata, mil nad saavad taaskord olla suured vennad ja õed!»

Taylor ja Natalie abielusid 2002. aastal ja on 15-aastase Jordan Ezra, 13-aastase Penelope, 11-aastase Riveri, 9-aastase Viggo ja 5-aastase Wilhelmina vanemad.

Hansoni vennad: Isaac, Taylor ja Zac Hanson 2005. aastal Rootsis.
Hansoni vennad: Isaac, Taylor ja Zac Hanson 2005. aastal Rootsis. Foto: AFP / Scanpix

Kuid Taylor ei ole ainuke kolmest Hansoni vennast, kes justkui konveieri peal lapsi toodaks. Bändi trummar ja noorim liige Zac (32) ja tema naine Kathryn on vanemateks neljale lapsele. Ja vanim vend Isaac, kes on 37-aastane, on «vaid» kolme lapse isa.

Kokkuvõtvalt, kolmel Hansoni vennal on kokku 12 (varsti 13) last.

Hanson «MMMBop»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles