Tennisist Serena Williams ei kavatse lapse esimest sünnipäeva tähistada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams of the United States in action during the first round of the 2018 US Open Grand Slam tennis tournament. New York, USA. August 27th 2018. 27 Aug 2018 Pictured: Serena Williams of the United States in action during the first round of the 2018 US Open Grand Slam tennis tournament. New York, USA. August 27th 2018. Photo credit: ZUMAPRESS.com / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342
Serena Williams of the United States in action during the first round of the 2018 US Open Grand Slam tennis tournament. New York, USA. August 27th 2018. 27 Aug 2018 Pictured: Serena Williams of the United States in action during the first round of the 2018 US Open Grand Slam tennis tournament. New York, USA. August 27th 2018. Photo credit: ZUMAPRESS.com / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 Foto: SGSAN / ZUMAPRESS.com / MEGA

Serena Williams (36) on üks edukamaid sportlasi ja naisi terves maailmas. Tänu suurepärasele karjäärile on ta varaks kogunud paraja kopika. Aasta aega tagasi emaks saanud naine ei plaani aga tütre sünnipäeva üldse tähistada. 

Möödunud aasta 1. septembril emaks saanud sportlaneteatas üllatuslikult, et tänavune tähtpäev nöödub nende peres ilma igasuguse tähistamiseta. Kolmapäeval toimunud pressikonverentsil paljastas sportlane, et tütre sünnipäeva ei tähistata nende usu tõttu: «Olympia ei tähista sünnipäevi, me oleme Jehoova tunnistajad, me ei tähista seda.»

Jehoova tünnistajad ei jälgi tavaliselt paganliku päritoluga pühasid sealhuglas sünnipäevasid, lihavõtteid ja jõulusid. 

Serena on oma usku järginud juba lapsepõlvest saati, tänu emale, kes otsustas usku pöörduda. «Jehoova tunnistajaks olemine on mulle oluline, aga ma ei ole seda kunagi tõsiselt järginud, kuid olen seda alati soovinud,» sõnas naine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles