Kisub ohtlikuks: Priit Toobali vend ähvardab Katrin Lusti ära tappa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust oli sunnitud «Pealtnägija» ajakirjaniku ees vabandama
Katrin Lust oli sunnitud «Pealtnägija» ajakirjaniku ees vabandama Foto: Madis Sinivee

«Kuuuurija» lubab sügishooaja esimeses saates ekraanile tuua pantvangidraama, milles on väidetavalt oma osa ka endisel tipp-poliitikul Priit Toobalil. Eile pärastlõunal kirjutas aga Priit Toobali vend Indrek Toobal «Kuuuurija» fännilehele postituse, milles lubas Katrin Lusti ära tappa, kui lugu eetrisse läheb.

«Kui selle eetrisse lased, siis sured!» kirjutas Indrek Toobali nimeline isik Priit Toobalit puudutava loo juurde.

Avalikest kohtulahenditest selgub, et Indrek Toobali näol on tegemist mehega, keda on vähemalt viis korda kriminaalkorras karistatud. Ta on olnud süüdi nii tapmisähvarduses, purjuspäi autorooli istumises kui ka röövimises. 

«Ühesõnaga tegu on retsidiivse kurjategijaga, kes pole - nagu näha- õppust võtnud mismoodi ühiskonnas kombekohaselt elatakse ja asju aetakse,» lausus Katrin Lust «Kuuuurija» leheküljel.

Samuti kirjutab Lust, et talle on korduvalt tehtud tapmisähvardusi, mille osas on naine pöördunud ka politseisse. «Varasemalt on politsei mulle öelnud, et minu suunas tehtud tapmisähvardused pole eluliselt usutavad ja need inimesed, kes on lubanud mu kas jalahoopide või muuga maha lüüa, ei pane neid kuritegusid tegelikult toime,» lisab ta.

«Mina võtan väga tõsiselt ähvardust inimeselt, kes on varasemalt röövimise ja ähvardamise eest süüdi mõistetud ja loodan, et Eesti politsei ei jäta Indrek Toobali avalikku tapmisähvardust minu suunas kahe silma vahele ja see inimene peab oma sõnade eest vastutama," sõnas Lust.

Loe täispikka Katrin Lusti postitust «Kuuuurija» lehelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles