Veel üks võit! «Naabrist parema» Jana ja Siim-Steni pulmapäev sai raskuste kiuste teoks: kõik läks valesti, mis minna sai

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana ja Siim-Sten.
Jana ja Siim-Sten. Foto: Instagram

Tänavuse pineva telesaate «Naabrist parem» 2017. aasta võidupaar Jana ja Siim-Sten sõlmisid igavese abieluliidu ning jätkavad õnnelikku elu ühises kodus. 

Imekaunis pruut Jana soetas pulmakleidi USA-st tellides, sest Eestist unistuste kleiti leida ei õnnestunud. Meigi eest hoolitses värske abikaasa venna pruut Getter Jaani, kes lisaks lauljaametile ka meigikunstnik on. 

Peigmees pruudi kleidivaliku pärast ei pabistanud. Üksteise maitset ja otsuseid on juba korduvalt proovile pandud, seda oli näha ka telesaates. Üleüldise ei pabistanud kumbki enam ülelgiisete pisiasjade pärast, sest pulmade korraldamisel olevat juba kõik võimalik valesti läinud. «Pulmad said korraldatud viimase paari-kolme päevaga,» sõnab Jana. 

«See on küll kõige ilusam asi, mida ma näinud olen,» sõnas silmnähtavalt lummatud Siim-Sten, kui oma pruuti esmakordselt nägi.

Jana tüdrukuteõhtul esines privaatkontserdiga hurmur Kristjan Kasearu ning pulmapeol teinegi nägus muusik - Artjom Savitski koos bändiga. 

Kõigest hoolimata ei jäänud pulmaliit sõlmimata ega pidu pidamata. Noorte muinasjutuline kooselu jätkub. Vaata videot privaatsest pulmapeost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles