LIIGUTAV ARMASTUSLUGU 91-aastane naine haiglas lebavale mehele: Ilmar, sa pead terveks saama, ma ei lähe sinuta kuskile (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristel Hinrikson/Facebook

Sotsiaalmeedias on kulutulena levimas liigutav 90-aastase vanaisa ning 91-aastase vanaema armastuslugu. 

Lapselaps Kristel kirjeldab postituses oma vanavanemat tutvumislugu: «Minu vanaema ja vanaisa tutvusid 1952. aasta jõululaupäeval. 1954. aastal, ka jõululaupäeval otsustasid nad leivad ühte kappi panna. 65 aastat tutvumisest/kurameerimisest ja 63 aastat kooselu». 

Ta jätkab: «Täna sõitsime vanaemaga haiglasse vanaisa vaatama, vanaisa ootas juba ammu ja see pilk, kui nad kohtusid ja teineteist tugevasti kallistasid. Ei ole nad harjunud olema teineteiseta ja möödunud nädalate paanika oli suur, kas vanaisa ikka tulebki tagasi.. küll ta tuleb!

Foto: Facebook


Peaaegu pime vanaema silus vanaisa voodilina, et see on liiga kortsus. Pead paitades kirus vaikselt, et ta ei võtnud kammi kaasa- oleks juuksedki taadil ära kamminud. Sundis vanaisa kaasatoodud «Kevadlille» küpsiseid sööma- lemmikutele ei tohi mitte «ei» öelda, manitses teda vett jooma ohtralt. Kõik see hellus..». 

Lapselapse sõnul ütles vanaema lahkudes: «Ilmar, Sa pead terveks saama, ma luban, ma ei lähe kuskile enne ja ootan ja armastan Sind.»

Tagasiteel õhkas vanaema, et kui hea päev tal täna ikka on, nägu oli naerul.

Kristel küsis seejärel vanaemalt, millega vanaisa ta ära võlus?

«Mootorrattaga. Tead, ta käis mul tööl sellega vastas ja viis mind koju.. igavene uhke soni oli peas ja need pikad säärikud,» rääkis vanaema, kes sai eile 91-aastaseks. Vanaisa on 90-aastane. «Nad on tõelised inimesed. Ja ma armastan neid nii väga,» kirjutab Kristel lõpetuseks oma liigutavas postituses, millel on sotsiaalmeedias enam kui 2300 jagamist ning 400 kommentaari.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles