Nüüd siis teame: Getter Jaani avaldas, miks nad Ott-Sanderiga veel abiellunud ei ole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 hooaja avapidu / Vaba Lava, Getter Jaani
TV3 hooaja avapidu / Vaba Lava, Getter Jaani Foto: Madis Sinivee

Lauljatar Getter Jaani rääkis TV3 «Seitsmestele», mis põhjusel tema ja ta pikaaegne elukaaslane veel abiellunud pole ning kas lauljatar üldse kunagi abielluda soovib.

Getter Jaani ning Ott-Sander Palm kohtusid «Tantsude tähtedega» saates, kus noormees tema tantsupartneriks oli. Kuulujutud, et tantsupaar on enamat kui vaid sõbrad, läks liikvele kui kulutuli, ent noored lükkasid toona kõik kuuldused ümber.

Alles 2012. aastal tunnistasid Getter ja Ott-Sander oma suhet ning nentisid, et suhe sai alguse alles pärast tantsusaatest välja langemist.

2013. aastal rääkis Getter, et pulmad tema ja Ott-Sanderi vahel tulemata ei jää. Nüüdseks on sellest möödas viis aastat ning Ott ja Getter ei ole endiselt abiellunud. Miks nii?

«Ma arvan, et aega on veel. Ma arvan, et ei pea kiirustama,» sõnab Getter malbelt.

Lauljatar, kes vabal ajal tegutseb ka meigikunstnikuna, tõdeb, et ilusaid pruute on ikka tore vaadata ja eks kunagi saab ka temast pruut. 

«Aga ma võtan aega veel, ma arvan, et aega on ja kiirustama ei pea. See on kindlasti üks ilusaimaid hetki elus,» kommenteerib Getter, kes pulmadega kiirustada ei taha.

Kõnealust videot näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles