USA senaator John McCaini 106-aastane ema on poja üle uhke, aga...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA senaator John McCain kallistab oma ema Roberta McCain. 2008.
USA senaator John McCain kallistab oma ema Roberta McCain. 2008. Foto: Ron Sachs / RS/MPI/Capital Pictures

Senaator John McCain mõjutas oma elu ajal väga paljusid inimesi, ent eriti tugevalt mõjutas ta oma ema Roberta McCaini, vahendab People. 106-aastase Roberta lähikondlane avalikustas nüüd ka, et naine on oma poja üle väga uhke, aga oma lihast poega matta on tema jaoks ülimalt raske.

McCaini perekonnale lähedal seisev isik rääkis väljaandele People, et Roberta on «ülimalt uhke» oma poja üle, kelle puhul on tegemist pikaaegse poliitiku ning sõjaveteraniga. 

USA senaator ja sõjakangelane John McCain suri möödunud laupäeval 81-aastasena pärast rasket võitlust vähiga.

«Roberta oli tema suurim toetaja, ta fännklubi eestvedaja. Ta oli oma poja üle ülimalt uhke,» sõnas perekonna lähikondlane. «Ta emme armastas teda. John teadsis seda.»

Kuigi Roberta elab poja surma väga raskelt üle, sõnab allikas, et tegemist on «väga tugeva naisterahvaga». Seda väidet illustreerib hästi fakt, et tegemist on 106-aastase daamiga.

«Ta on elanud kauem, kui tema poeg. See ütleb tema kohta juba palju. Ent see on talle väga karm löök - matta omaenda lihane poeg,» sõnab väljaande People allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles