VIDEO Endise rokkbändi Oasis liige Liam Gallagher ründab oma tüdruksõpra

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Gallagher.
Liam Gallagher. Foto: ANDREW COWIE / Scanpix

Internetti leidis tee turvakaamera video, milles on näha, kuidas muusik Liam Gallagher püüab oma tüdruksõpra Debbie Gwytherit kõrist haarata.

Videost on näha, kuidas Liam ja Debbie kõnnivad restorani Chilterni Firehouse'i koridoris, kui mees ühel hetkel ümber pöörab ja proovib naist kõrist haarata. Naine aga jõuab enne pea tagasi tõmmata ja pääseb sellega mehe haardest. Endine Oasise laulja kõnnib seejärel minema, kuid Debbie jääb alkoovi end peitma.

Hiljem kõnnib naisest mööda ka kelner, kes püüab temaga juttu teha, kuid kõnnib siis korraks tagasi vaadates edasi.

Aga nii Debbie kui Liam ütlevad mõlemad, et lugu sellest, kuidas laulja olevat naisele haiget teinud, on puhas jama. 45-aastane Liam sõnas isegi, et ta ei kasutaks ühegi naise vastu füüsilist vägivalda.

Liam Gallagher ütles, et ta ei kasutaks mitte ühegi naise peal kunagi füüsilist vägivalda.
Liam Gallagher ütles, et ta ei kasutaks mitte ühegi naise peal kunagi füüsilist vägivalda. Foto: Vianney Le Caer/AP

Debbie sõnas: «Tundub nagu nad tahaksid meelega Liami nime mustata. Meie suhe on tugevam kui iial enne. Liam ei ole mulle kunagi haiget teinud. See on täielik totrus.»

Liam eitas, et midagi vägivaldset juhtus ka Twitteri vahendusel, kui kirjutas: «Esiteks, ma ei ole mitte ühelegi naisele kunagi füüsiliselt haiget teinud. Teiseks, on olemas vaid üks nõid ja me kõik teame, kes see on.»

Arvestades seda, et Liamil on jätkuvalt külmad suhted oma vanema venna Noel Gallagheriga, siis võib eeldada, et «nõid» ongi tema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles