Suure venna karm käsi? Facebook kustutab Heiki Valneri postitusi: väga imelik, veneaeg tuleb tagasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Valner.
Heiki Valner. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti ajakirjanik Heiki Valneri andis oma Facebooki lehel teada, et sotsiaalmeedia hiiglane on korduvalt kustutanud oma seinale tehtud postitusi. Kõik algas tema postitusest Patendiameti kohta.

«Huvitav! Minu eilne arvamus Patendiametist ärritas kedagist sedavõrd, et Facebook kuulutas selle spämmiks ja kustutas ära. Loomulikult ei saatnud vihjet Patendiameti inimesed, vaid küllap oli selle taga taas Lasnamäe kojamees Kolja,» kirjutas Valner Facebookis. 

Selle järele oli lisatud ka Facebooki teade: «Me kustutasime selle postituse, kuna see on spämm ja ei vasta meie kogukonna standarditele.»

Kui Heiki Valneri postitus eile eemaldati, siis tegi ta ka kohe uue postituse, mis sai üleval olla 30 sekundit, peale mida võeti see taas maha. «Väga imelik, veneaeg tuleb tagasi!» kommenteeris Heiki juhtumit «Kuuuurijale».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles