PILDID Hullunud fänn viskas tundmatu esemega noore räppari suu veriseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Swae Leel visati tundmatu esemega suu lõhki
Räppar Swae Leel visati tundmatu esemega suu lõhki Foto: AFP / Scanpix

Hullunud fänn viskas eilse esinemise ajal kummalise nimega räpparit Swae Lee'd tundmatu esemega, lüües tal sellega suu lõhki. Räppar läks selle peale nii vihaseks, et lubas objekti viskaja kohtusse kaevata.

Räpiduo Rae Sremmurd esines eile Dallases asuvas Starplex paviljonis, olles soojendusesinejaks Wiz Khalifale, kui fänn pesapalli kombel tundmatu eseme lava suunas viskas. Ese tabas Swae Leed vastu suud ja lõi tal vere välja. 23-aastane räppar lisas, et arvatavasti löödi tal ka hammas välja.

Praegu pole täpselt teada, mis objektiga oli tegu, kuid mõned tunnistajad ütlesid, et tegu võis olla rahakoti või mobiiliga, sest selle sees oli ID-kaart, mida Swae proovis ründaja häbistamiseks ette lugeda. Tema ümber olnud inimesed, kaasaarvatud bändikaaslane Slim Jxmmi, üritasid teda eemale tõmmates takistada, vahendas TMZ.

Räppar Swae Leel visati tundmatu esemega suu lõhki
Räppar Swae Leel visati tundmatu esemega suu lõhki Foto: AFP / Scanpix

Päris kindel on aga see, et Swae tahtis teda rünnanud inimese informatsiooni, ja et võimalikult paljud inimesed näeksid tema vigastuse tõsidust.

Ta palus kaameratel endale lähemale suumida ja nii ka tehti. Vigastus nägi päris ränk välja. Tema mikrofon lülitati lõpuks välja ja ta tormas lavalt vihasena minema.

Swae säutsus hiljem, et tema ründajaks oli tüdruk, ning et tundmatu objektiga tekitatud vigastus on niivõrd ränk, et ta ei saa mõned päevad tuuril kaasa teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles