«Malluka suvi» viimases osas müttab Mallukas vihmas ja mudas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Malluka suvi hakkab otsi kokku tõmbama ning üheskoos vaadatakse tehtule tagasi. Aga, et niisama passida pole mõistlik, tegutsetakse sügisele mõeldes kodus. Nimelt tehakse viimaks ära seni edasi lükatud tööd. Kardo aga jagab maailma parimate kurkide retsepti.

Täna kell 21.30 Kanal 2 suvesaate «Malluka suvi» viimases osas on Mallukas otsustanud lõpuks oma koduaeda suvelilledega kaunistada.

Täna jõuab esile staarblogija Malluka viimane osa
Täna jõuab esile staarblogija Malluka viimane osa Foto: Kanal2

Suvi hakkab küll lõppema, kuid staarblogija Mallukat on haaranud suur istutamistuhin. Ta plaanib külastada aianduskeskust, et istutada koduaeda suvelilled. 

«Meil aed tahab mingisugust silmailu. Ma mõtlesin, et viskan siia-sinna mingisuguseid potikesi, et need tõmbaks pilku endale, kuni me majale uue rüü saame. Oleks võinud seda juba suve alguses teha, aga polnud aega,» põhjendab Mallukas soovi aed sügise hakul õide lüüa.

Mallukas müttab täna mudas ja vihmas.
Mallukas müttab täna mudas ja vihmas. Foto: Kanal2

Ilmavana on otsustanud aga taevakraanid lahti keerata ning vihma sajab nagu oavarrest. «Nagu maailma lõpp oleks käes,» hindab Mallukas olukorda.

«Minuga on kahjuks sihuke problem, et mind ei koti üldse mingisugused lilled. Ma ei saa neid süüa ega hapukurgi purki pista. Ainult vaata ja kasta ja muretse nende pärast,» ei näita Kardo eriti suurt vaimustust Malluka plaani osas. Küll aga on Kardol plaanis sisse teha suurem kogus soolakurke.

Šoppamas
Šoppamas Foto: Kanal2

Malluka suvine seiklus on jõudnud lõpusirgele, kuid peagi saab nende pere lõbusatele tegemistele kaasa elada uues saatesarjas «Malluka sügis».

«Malluka suvi» viimane ja eriti lustakas episood on Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast «Naabriplikat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles