Kus kunsti, seal muusikat: loominguline linnafestival Kõva Karneval tõi linlased Balti Jaama loomeala uudistama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu esmakordselt korraldatud Kõva Karneval puhus Balti Jaama Turu kõrvalise Depoo alale uue elu sisse.

Kõva Karneval ühendas endas parima alternatiivse muusika, toidu, kujutava- ja etenduskunsti. Kogu melu toimus Tallinna uues loomingulise kvartalis- Balti Jaama Turu kõrval, Depoo alal.

Karneval toimub ühel ööpäeval kahes osas.

PÄEVANE OSA toimub vahemikus 10.00 - 23.00 ning avatud on 10 lava live muusika ja DJ lavadega, lühifilmide kino, vintaaž / mööbli / disaini turg, erinevad töötoad, baarid, toitlustus alad.

Päevane osa on külalistele TASUTA ja vanusepiiranguta!

ÖINE OSA leiab aset vahemikus 23.00 - 10.00

Avatud on 5 lokaali kus esinevad erinevad elektroonilise muusika ning klubikultuuriga seotud artistid.

Öine osa on PILETIGA ja range vanusepiiranguga 18+.

Ürituse eesmärgiks on kokku tuua inimesi elu igast vaatenurgast, olenemata vanuserühmast, rassist, seksuaalsusest, kultuuride erinevustest või muusikalisest eelistusest, et luua külalistele tõeliselt unikaalne ja ergutav kogemus. Põhirõhk on kogu karnevali alal ning sellel paiknevate baaride, galeriide, kohvikute ja muude ruumide maksimaalsel kasutamisel ja kokku toomisel.

Korraldajad on festivali kohta öelnud: «Tahame vormida üritust kui ühte elavat, hingavat organismi, kus ükski artist, muusika žanr vms ei ole eraldi välja toodud vaid toimivad koos, et tekitada just kui Londoni või Rio Carnivali energia siin samas meie armastatud pealinna keskmes!»

Rohkem infot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles