Autovarguse peatanud mees: ma olen alasti ninja (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alasti kangelane ja Nicola
Alasti kangelane ja Nicola Foto: North News

Vapper Briti kodanik Stephen Cullen takistas teismelisel jõnglasel oma autot varastamast, olles ise täiesti alasti. Hiljem nimetas ta end alasti ninjaks.

Newcastle'i linnas elav 29-aastane Stephen hüppas keset ööd enda voodist välja, et takistada teismelisel enda Range Roverit varastamast. Enda vara vapralt kaitsnud mees nimetas end alasti ninjaks, kirjutas The Sun. 

«See auto on minu uhkus ja rõõm. Pole variantigi, et keegi selle varastab,» sõnas mees.

Stephen ja Nicola
Stephen ja Nicola Foto: Facebook

Stephen ja tema 33-aastane kallim Nicola Baldwin olid voodis ja vaatasid telekat, kui Range Roveri alarm tööle hakkas. Stephen tõttas superkangelase kombel lahingusse, aga ta ei vaevunud ennast kinni katma. Ka Nicola tormas majast välja vaid enda aluspükstes, kuid kattis end hiljem hommikumantliga kinni.

Naine rääkis: «Ma vaatasin välja ja nägin kedagi auto juhiistmel. Tundus nagu keegi püüaks autot juhtmete abil käima panna. Stephen oli valmis juba aknastki välja hüppama, aga otsustas siiski treppidest alla joosta.»

Turvakaamera näitab, kuidas purjus 17-aastane murrab autosse juhipoolsest uksest sisse. Stephen jookseb siis palja tagumikuga mööda muruplatsi auto poole. Mehel läheb hetk aega, et aiavärav lahti saada, kuid jookseb siis täiega auto poole edasi. Autovaras hüppab autost kõrvalistuja poolsest uksest välja ja püüab ära joosta, enne kui Stephen ta kätte saab.

Teismeline hakkas kohe vabandama, aga Stephen murdis poisi maha. Katusepanemisega tegelev Stephen rääkis: «Kui tüüp taipas, et ma olen paljas, siis ei osanud ta oma käsi kuhugi panna.»

Stephen lasi poisil minna, kui nägi, kui noor ta on. Politsei leidis 23:30 ajal draama tekitanud poisi üles, kuid paar ei esitanud talle süüdistust. «Kõik väärivad teist võimalust,» ütles Stephen lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles