Näitleja Kirstie Alley tunnistas, millise kaasstaariga ta oleks tahtnud abielluda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirstie Alley
Kirstie Alley Foto: ABC/XPOSUREPHOTOS.COM/XPUSNP1/Scanpix

Näitleja Kirstie Alley rääkis hiljuti avameelselt oma fantaasiatest. Ja nagu selgus siis on tema fantaasia oskaks ka kaks tema endist kaasstaari.

Kirstie Alley osaleb praegu Briti tõsielusaates «Celebrity Big Brother» ning ta rääkis seal, et ta tahtis kunagi abielluda John Travoltaga ning teha afäär Patrick Swayze'iga.

Üks majaelanik küsis Alley käest, kas tal on mõne kaasstaariga kunagi afäär olnud. Alley vastas, et ta ei läinud küll kunagi nendega lõpuni, kuid tunnistas, et ta suudles Swayze'it ning ta oli Travoltasse armunud.

Kirstie ja Swayze mängisid koos 1985. aasta telesarjas «North and South». Naine oli tol hetkel abielus kaasnäitleja Parker Stevensoniga ja ei läinud selle tõttu Swayzega lõpuni, vahendas TMZ. Põhjus lihtne: ta tahtis abikaasale truu olla.

Kirstie tunnistas ka, et enda kaasstaari on väga raske mitte ära armuda, ning 1980ndatel oli Patrick Swayze üks ihaldatumaid mehi Hollywoodis.

Patrick Swayze aastal 1985
Patrick Swayze aastal 1985 Foto: AP / Scanpix

Mis aga Travoltasse puutub, siis naine tunnistas, et nad oleksid peaaegu koos ära põgenenud, ning et ta on mehesse ikka armunud. Kirstie usub, et neist oleks asja saanud, kui ta ei oleks abielus olnud.

Alley ja Travolta mängisid koos 1989. aasta filmis «Vaat, kes räägib.»

Kuigi Kirstie lahutas enda abielu Parkerist 1997. aastal, siis on Travolta oma naise Kelly Prestoniga abielus olnud 1991. aastast alates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles