Ei olegi naturaalne ilu? Ooperilaulja Elina Nechayeva paljastas, mis on tema ilu saladus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Konstantin Sednev

Ooperilaulja ja Eestit tänavusel Eurovisioonil esindanud Elina Nechayeva paljastas, et tema noorusliku välimuse saladuseks on Lõuna-Koreast pärit nahahooldusprotseduurid.

Elina postitas Instagrami väikese video, kus tema näonahale tehakse miski protseduur. Laulja kirjutas video juurde: «Artisti naha elu pole kerge. Pikad päevad meiki kandes, stress ning lendamine jätavad sellele oma jälje. Kuid ma leidsin sellele lahenduse. Enne tähtsaid üritusi saan ma uue vitamiini ning niiskuslaengu ja näen parem välja.» 

Elu24 võttis Elinaga ühendust ja uuris, mis protseduuriga tegu on.

«Tegemist on näojumet ja toonust parandava väga ohutu ja tervisliku süstivaba protseduuriga,» vastas Elina. Ta lisas, et protseduur pärineb Lõuna-Koreast.  

«Kõik protseduurid ja tooted sisaldavad looduslikke koostisosasid, mistõttu on nahale ohutud ning avaldavad positiivset mõju sügaval nahakihtides. Mis on äärmiselt tore tiheda graafiku juures, et protseduur on väga lõõgastav ja rahustav ning seda on võimalik teha ka kodustes tingimustes,» selgitas laulja.

Elina ütles, et protseduurid ja tooted on toonud tema nahale värskust, puhtust ning nooruslikust. «Väga hea viis just enne erilisi sündmusi või esinemisi enda nahka ette valmistada,» rääkis ta. «Minu nahale see väga sobib ning kindlasti tasub seda ka teistel proovida,» ütles Elina lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles