Uus hommikusaade stardib: lõbus trio Piret, Jüri ja Robert kergitavad saladuskatet, mis saama hakkab

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevast uue telehommikuprogrammiga alustavad Piret Laos, Robert Rool ja Jüri Butšakov on suureks elumuutuseks valmis, kinnitavad nad kui ühest suust. Uue saatega «Hommik» lubavad uued telenäod tuua positiivsust televaatajate päeva. 

Kanal 2 argipäeva hommikud saavad uue hingamise värske ja hoogsa hommikuprogrammiga, mida juhivad Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool. Viimase sõnul on elumuutus suur ja näiteks on tema kass valmis, et saab nüüdsest konservi hommikul kell 4.30, mil saab olema saatejuhi ärkamise aeg. 

Piret Laos tunnistab, et tema elukaaslane teadis juba tutvudes, et naine talle putru keetma ei hakka, sest juba siis töötas ta hommikuprogrammis. «Suurt elumuutust ei tule,» hindab ennist MyHits hommikuprogrammi juhtinud Piret. 

Saatejuhireas esmaspäevast igapäevase hommikusaatega ekraanile jõudev Jüri Butšakovi sõnul on temagi suureks muutuseks valmis: «Kodus kasvav beebi on varaste äratamistega juba harjutanud,» tunnistab ta ja lisab, et rohkem kõigist teistest, on närvis hoopiski Jüri ema. 

Robert nendib, et tema isal tuli küsida lausa vaba päev, et hommikusaadet vaatama asuda. Mehe poolt juhitud krimisaade jõuab aga suurest elumuutusest vaatamata endiselt Kanal 2 ekraanile. «Nüüdsest ma lihtsalt ei magagi. Nädalavahetusel pätid ja nädala sees hommikuprogramm, kohv aitab,» avaldab ta saladuse, kuidas kõigega toime tulla. Lisaks aitab teda trenn. «Olen kaks aastat trenni teinud ja musklit kasvatanud. Hommikusaates lähme peaministriga hommikuringile ja saan pähe, seega arenguruumi veel jagub,» annab Robert aimu uue hommikusaate teemadest.

Jüri lisab täiendusena: «Meie külalised saavad olema Uudo Sepast Jüri Rattani ja tagasi. Avame tuntud inimesi uuest nurgast.»

Igahommikune otsesaade «Hommik!» toob esmaspäevast reedeni vaatajateni hea tuju ja kõige tähtsamad uudised. Sinna juurde veel mõnus annus lõõgastavat muusikat ja muidugi ka meeleolukat vaatamist pisiperele. 

«Me oleme võtnud eesmärgiks, et asi peab olema konkreetne, aga samas tore ja mõnus. Kui ärkad hommikul üles, siis teler ei oleks uinutav, vaid annaks päevale hea hoo. See, kes meid vaatab, saab hommikul väga mõnusa power’i,» kirjeldab saatejuht Robert Rool peagi algavat hommikuprogrammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles