Video: #MeToo juhtnäo Asia Argento ja rahaga vaigistatud nooruki suhtesasipundar muutub aina räpasemaks (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jimmy Bennett ja Asia Argento
Jimmy Bennett ja Asia Argento Foto: Frederick M. Brown / AFP/Scanpix

Seksuaalse ahistamise ja vägivalla vastu võitleva liikumise #MeToo üks juhtidest, näitlejanna ja režissöör Asia Argento eitab, et kasutas alaealist näitlejat Jimmy Bennettit seksuaalselt ära.

Argento oli 8. juunil Prantsusmaal Alsace’i Kaysersbergi hotellist surnuna leitud tippkoka Anthony Bourdaini elukaaslane, teatab msn.com.

Anthony Bourdain ja Asia Argento
Anthony Bourdain ja Asia Argento Foto: Brendan McDermid / Reuters/Scanpix

Jimmy Bennetti teatel ahistas Argento teda Californias toimunud filmivõtetel, kui ta oli 17-aastane ja näitlejanna oli siis 37-aastane. Argento on praegu 42-aastane.

Selle nädala alguses kirjutasid mitmed väljaanded, et Argento oli Bennettile maksnud 380 000 dollarit, et mees nende seksisuhet ei avalikustaks.

Hiljem selgus, et selle raha soovitas Argentol maksta ta kallim, staarkokk Anthony Bourdain.

Argento sõnul ei kasutanud ta noort näitlejat seksuaalselt ära, vaid Bennett võttis ohvri hoiaku, et selle abil raha saada.

Asia Argento
Asia Argento Foto: LOIC Thebaud / imago/PanoramiC/Scanpix

Samas oli Argento üks esimesi, kes 2017. aastal hakkas süüdistama produtsent Harvey Weinsteini seksuaalses ahistamises ja vägistamises.

Lehekülg tmz.com teatel on Bennetti ja Argento suhtesasipundar muutunud aina räpasemaks.  Kõmulehekülg avaldas foto alaealisest Bennettist, kes oli koos 37-aastase Argentoga hotellivoodis.

Samuti avaldati sotsiaalmeedia sõnumid, milles Argento paljastab sõbrale, et ta seksis noore näitlejaga, kuid ta ei teadnud, et noormees on alaealine. Ta arvas, et Bennett on 18-aastane või vanem.

Jimmy Bennett ja Asia Argento
Jimmy Bennett ja Asia Argento Foto: Frederick M. Brown / AFP/Scanpix

USAs on alaealisega seksimine kuritegu. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles