Põrutavad pildid: Helena Bonham Carter näeb räsitud välja ja on kaalus kõvasti juurde võtnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

52-aastane inglise näitlejanna Helena Bonham Carter jäi kõmupiltnike kaamerate ette Põhja-Londonis, kus ta koos oma tütrega poodlemas käis. Alati pisut ekstsentrilise välimusega naisterahvas nägi veidi räsitud välja ning ei varjanudki seda, et ta on kaalus veidi juurde võtnud.

Helena Bonham Carter on näitlejanna, kes teinud mitmeid väga meeldejäävaid rolle. Sealhulgas on ta mänginud näiteks Harry Potteri filmides, «Ahvide planeedis», «Alice Imedemaal», «Laibast pruudis», «Charlie ja šokolaadivabrikus» ja veel mitmetes-mitmetes teistes.

Ta oli 13 aastat abielus režissöör Tim Burtoniga ning kooselust Timiga on neil kaks last - Billy Raymond Burton ja Nell Burton. Just Nelliga nad kõmupiltnike kaamerate ette koos jäidki. 

Näitlejanna kandis lillelist seelikut ning boheemlaslikku pluusi, mis paljastas tema kõhu, andes aimdust sellest, et naisterahvas on pisut juurde võtnud.

Vaata rohkem pilte meie galeriist!

Selline oli Helena Bonham Carter 2015. aastal:

Helena Bonham Carter 2015. aastal «Tuhkatriinu» esilinastusel.
Helena Bonham Carter 2015. aastal «Tuhkatriinu» esilinastusel. Foto: COLLET GUILLAUME/SIPA / COLLET GUILLAUME/SIPA

Selline nägi naine välja hiljuti:

Helena Bonham Carter tütrega poodlemas. 23/08/2018.
Helena Bonham Carter tütrega poodlemas. 23/08/2018. Foto: Array / MEGA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles