Kärmed jalad, käbe kassa! Üllatav seos tõestab, et Tom Cruise jookseb oma filmides täie raha eest (1)

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise fännidega, kellele meeldib, kui ta jookseb.
Tom Cruise fännidega, kellele meeldib, kui ta jookseb. Foto: Michael loccisano / AFP / Scanpix

Tom Cruise'i filmide edu valem: mida rohkem näitleja algus- ja lõputiitrite vahel jookseb, seda paremini filmil läheb. Või, noh, vähemalt seos on olemas. 

Oma pika karjääri jooksul on Cruise end kinoekraanil lugematul hulgal kordi hingetuks jooksnud, olgu põhjuseks siis plahvatus, tagaajamine või tulnukate rünnak. Kauaoodatud «Võimatu missiooni» uusima filmi kinodesse jõudmise eel asus netis taas levima kahe aasta tagune video, mis uuris lähemalt hüpoteesi, et Cruise'i filmid on seda paremad, mida xrohkem too jookseb. Pärast kõikide filmide jooksusteenide registreerimist ja läbikalkuleerimist selgus tõsiasi – nii on.

Välja koorus väga huvitav statistika: näitleja on jooksnud kõikide oma filmide peale ekraanil kokku 7,3 km (polegi nii palju?!) ning parema kriitikute reitingu ja kassaedu tagas vähemalt 300 meetrit sprinti filmi peale. Isikliku ekraanirekordi püstitas Cruise kolmanda «Võimatu missiooniga», kus ta läbi algus- ja lõputiitrite vahel hinge kinni võtvad 979 meetrit ehk peaaegu terve kilomeetri, tuues kassasse 538 miljonit dollarit. Üllataval kombel koorus välja, et Cruise kipub vanemas eas rohkem jalgadele valu andma kui noorena, kui ilusast näolapist ilmselt veel publikumenu jaoks piisas. Ühtlasi on see tendents elurõõmsas seoses üldise tervisliku eluviisiga, aga eks maratonid ja tervisesport muutu ikka aastate möödudes inimeste elus aktuaalsemaks.

Vaata videot:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles