Mäletad veel Briti talendisaate lapstähte, kes laulis end isegi Simon Cowelli südamesse? Vaata, milline näeb ta välja nüüd!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Connie Talbot Briti talendisaates. 2007.
Connie Talbot Briti talendisaates. 2007. Foto: Vida Press

Connie Talbot oli vaid 7-aastane, kui ta osales Briti talendisaates «Britain's Got Talent», võites oma uskumatult võimsa lauluhäälega nii Simon Cowelli kui Piers Morgani südamed. See kõik oli 2007. aastal - ligi üksteist aastat tagasi ja tänaseks päevaks on armast Connie'st sirgunud imekaunis neiu. Vaata, milline näeb ta välja nüüd!

2007. aastal, mil ta talendisaatest osa võttis, jäi ta kõigile meelde oma esimesega esitusega: väike tüdruk laulis filmist «Võlur Oz» tuntuks saanud lugu «Over the Rainbow» ning šokeeris toona kõiki saalisviibijaid ja televaatajaid.

Peale populaarset telesaadet pole tema kuulsus kadunud. Tüdrukutirtsu esimene album, mis kandis samuti nime «Over the Rainbow» oli hitt: seda müüdi 250 000 tükki ning see oli kolme riigi muusikatabelites esikohal. 

Ta on avaldanud veel neli albumit, kõige hilisem neist kannab nime «Matters To Me» ning see ilmus 2016. aastal.

Connie on populaarne ka Youtubes, kus tal on üle miljoni jälgija. Tema viimast videot, millel ta kaverdab üht Aretha Franklini lugu, on vaadatud juba üle 41 000 korra.

Vaata, milline näeb Connie Talbot välja nüüd: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What you up to today friendss?

A post shared by Connie (@officialconnietalbot) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Connie (@officialconnietalbot) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sparkle hair

A post shared by Connie (@officialconnietalbot) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Connie (@officialconnietalbot) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles