Aretha Franklinil ei ole testamenti, kes saab ta 80 miljonit dollarit?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aretha Franklin
Aretha Franklin Foto: Owen Sweeney / AP/Scanpix

Ligi nädal tagasi, 16. augustil suri soulikuningannaks tituleeritud ameeriklanna Aretha Franklin, kes põdes kõhunäärmevähki.

Franklini varandus on umbes 80 miljonit dollarit, kuid ta ei teinud testamenti, kus oleks kirjas, kellele ta vara minema peaks, teatab Daily Mail.

Aretha Franklin
Aretha Franklin Foto: George Shepherd / George Shepherd/AdMedia/Sipa USA/Scanpix

Soulikuninganna elas Michiganis Detroidis ning Michiganis kehtivate seaduste järgi läheb vara testamendi puudumisel laste või lähisugulaste vahel jagamisele.

Aretha Franklinil on neli  last: 63-aastane Clarence Franklin, 61-aastane Edward Franklin, 54-aastane Ted White Jr ja 48-aastane Kecalf Cunningham ning neli lapselast. Oletatakse, et lauljanna vara jaotatakse nelja lapse vahel võrdselt.

Franklini lapsed ei ole testamendi puudumist ega vara jagamist kommenteerinud.

Väidetavalt tahavad Franklini kaks endist abikaasat, muusikamänedžer Ted White ja näitleja Glynn Turman saada osa lauljanna varast.

Glynn Turman
Glynn Turman Foto: Wikipedia

Teada on, et Franklini kõige vanemal pojal Clarence’il on erivajadused, mille tõttu ta vajab pidevalt abistamist. Oma eluajal toetas Franklin poega.

76-aastasena surnud Aretha Franklin sai ligi 60 aastat kestnud lauljakarjääri jooksul 18 Emmy auhinda ning ta plaate on müüdud 75 miljonit.

Aretha Franklin
Aretha Franklin Foto: Eric Thayer / Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles