Thomas Markle: briti kuningakoda käitub nagu saientoloogide sekt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Markle
Thomas Markle Foto: RTSTU / Thorpe/MEGA/Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghani isa Thomas Markle on briti kuningliku pere peale vihane, nimetades neid muu seas ka sektiks, mis meenutab saientoloogide oma.

74-aastase Markle’i arvates on kuningakoja liikmed eesotsas kuninganna Elizabeth II manipuleerijad ja salatsejad, kellel on palju, mida varjata, teatab Daily Mail.

Elizabeth II
Elizabeth II Foto: Andrew Milligan / PA Wire/PA Images/Scanpix
Thomas Markle
Thomas Markle Foto: RTSTU / Thorpe/MEGA/Scanpix

«Nende käitumine ei erine just palju salapära poolest tuntud saientoloogide omast,» teatas Markle viitega organisatsioonile, kuhu kuulub mitmeid tuntud staare, kaasa arvatud Tom Cruise.

Tom Cruise
Tom Cruise Foto: RUSTY JARRETT / AFP/Scanpix

Lafayette Ron Hubbardi (1911 – 1986) poolt 1952. aastal asutatud saientoloogiakirikut peetakse vastuoluliseks sektiks, mida on süüdistatud ajupesus ja totalitarismivõtete kasutamises.  

Lafayette Ron Hubbard (1911-1986)
Lafayette Ron Hubbard (1911-1986) Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Library/SPR/Scanpix

USA meedia teatel ei ole Briti kuningakoda Thomas Markle’i raevuhoogudele vastanud ja see ärritab Markle’it.

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: RTSTU / Thorpe/MEGA/Scanpix

«Briti kuningakoda sulgeb silmad-kõrvad kõige ees, mis võib nende heaolu ja arusaamu kõigutada. Nad on nagu silmaklappidega hobused, elades enesekeskselt ja ülejäänud maailmaga võimalikult vähe kokku puutudes,» teatas Sussexi hertsoginna isa.

Mitmes väljaanded kirjutasid, et kuninglik pere ei lange kunagi nii madalale, et läheb avalikku sõnasõtta. Neil on olukord kontrolli all, kui nad ei lähe provokatsioonidega kaasa.

«Kuningakoja jaoks on kõige lihtsam ignoreerida probleemi, siinkohal Thomas Markle’it. Nende jaoks on see mees surnud,» sõnas

Valesammudega end nurka ajanud Markle’i sõnul sai ta viimati tütrega kontakti 20. mail.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan Foto: JWMAL2 / James Whatling / MEGA/Scanpix

Thomas Markle’i saaga sai enne ta tütre Meghan Markle’i ja väimees, prints Harry pulma alguse sellest, et ta poseeris kõmufotograafile, kes need pildid kalli raha eest väljaannetele müüs. Markle eitas esialgu seotust kõmufotograafiga, kuid hiljem tunnistas teo üles.

19. mail toimus Windsori lossi St. George’i kabelis Meghani ja Harry laulatus, kus ta ei osalenud, viidates südamehaigusele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles