Tohoh! Kas staarblogija Mallukas müüb oma kodulehe maha?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Malluka suvi»: Mallukas ehk Mariann Treimann lastega.
«Malluka suvi»: Mallukas ehk Mariann Treimann lastega. Foto: Kanal 2/ «Malluka suvi»

Elu24-le tuli vihje, et www.osta.ee keskkonnas on staarblogija Malluka nimeline domeen müügis. Elu24 uuris asja, võttes ühendust ka blogija endaga, et segadusse pisut selgust tuua.

1itArvutipood Facebooki lehel kirjutatakse: «www.mallukas.ee on müügiks - keegi vist on Malluka peale vihane. Loodetavasti Mariann Treimann mõtleb selle ostmise peale ikka. Ei usu eriti, et ta ise seda müüks hetkel.»

Tõepoolest ripub www.osta.ee keskkonnas kuulutus, mis müüb domeeni nimega www.mallukas.ee ja mille alghind on 500 eurot. Kui on huvi osta kohe, siis sellisel juhul on võimalik domeen soetada endale 750 euro eest. Kuulutust näed SIIT!

Vaatamata sellele, et Malluka blogi asub leheküljel www.mallukas.com, võttis Elu24 siiski Mallukaga ehk Mariann Treimanniga ühendust ja uuris, mida tema sellest kõigest arvab. «Midagi ei arva. See domeen on ammu olemas, mingit uudist seal mul ei ole,» sõnab ta. 

«Kui keegi teenis paar kopikat selle pealt, et keegi sinna kogemata sattus, siis andku tuld. Mind ei huvita,» jääb naine ükskõikseks. 

Mida arvab Mallukas aga sellest, et domeen on ürpis krõbeda hinnaga - tervelt 500 eurot? «Ei tea jah, kas ta loodab, et ma selle ise ära ostan, aga mul seda vaja pole. Mul endal olemas leht,» naerab Mariann. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles