Mida meenutab see kena lips sulle? «Aktuaalse kaamera» uudisteankru lips ajas sotsmeedia pöördesse (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ERR / «Aktuaalne Kaamera»

Facebookis levib foto sellest, kuidas «Aktuaalse kaamera» ankrul Johannes Trallal eile, taasiseseisvumispäeval eriti värvikas lips ees oli. «Kena lips ETV uudisteankrul täna,» kommenteerib Harry Kõrvits, kes lahedat leidu sotsiaalmeedias jagab.

Pildilt on näha, kuidas ETV ankrul tõepoolest triibuline lips ees on, mis juhuslikult nii mõnelegi vaatajale me naaberriigi lippu meenutab. Veelgi humoorikamaks teeb asjaolu see, et Tralla lips vahetatakse õhtu jooksul ära.

«Loeti sõnad peale,» kommenteeritakse Kõrvitsa postituse all, mille juurde lisatakse ka pilt Trallast uue lipsuga.

Tõepoolest, kella seitsmeses «Aktuaalses kaameras» loeb Tralla uudiseid triibulise lipsuga ning kella üheksases saates on tal juba ees sinist värvi lips.

Postituse all võtavad mitmed inimesed sõna ning üks neist leiab, et saatejuhti selle eest aasida on mõttetu. «AK annab ju ise riided ja lipsud ja kingad jm paraku. Ise ei saa midagi otsustada, mida selga panna.»

Harry Kõrvits ise aga uurib selle kõige peale lihtsalt: «Huviga ootan homset lipplipsu, mis maa oma?»

20. augusti «Aktuaalne kaamera» on järelvaadatav SIIT!

Selline näeb välja Venemaa riigilipp: 

Vene lipp.
Vene lipp. Foto: Scanpix
Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles