Appi! Kas see on tõesti Renée Zellweger?! Naist ei tunne enam äragi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

49-aastane filmistaar Renée Zellweger jäi kõmupiltnike kaamerate ette, lahkudes õhtusöögilt sõbrannadega. Tagasihoidlikult sätitud ja ülimalt peenikeseks jäänud naine näib aga värsketel fotodel välja pisut väsinud. Kurjad keeled räägivad muidugi, et näitlejanna välimuse puhul mängivad oma osa ilulõikused ja liigne dieeditamine. 

Esmakordselt rabas naisterahvast avalikkust oma «uue näoga» 2015. aastal, kui ta Elle’i galaõhtul oma palju siledamat ja drastiliselt muudetud nägu näitas.

Toona kirjeldas naisterahvas oma muutust ise nõnda: «Mul on hea meel, et inimesed arvavad, et ma näen teistsugune välja. Ma elan varasemast erinevat, õnnelikku, rahuldustpakkuvat elu ja mul on hea meel, kui see välja paistab.» 

Selline nägi näitlejanna välja 2015. aastal oma «uue näoga»:

Renée Zellweger, 2014. aastal.
Renée Zellweger, 2014. aastal. Foto: Scanpix

Selline nägi näitlejanna välja varem, pilt tehtud 2013. aastal:

Renée Zellweger, 2013. aastal.
Renée Zellweger, 2013. aastal. Foto: Scanpix

Nüüd jäi 49-aastane staar kaamerate ette Los Angeleses, olles välimuselt väga tagasihoidlik: naisterahvas kandis minimaalselt meiki, soengu asemel oli tal peas nokamüts ning oma ülimalt kõhna keha oli ta katnud ütlemata tagasihoidlike riietega.  

Vaata pilte meie galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles