Koeraomanik pidas ecstasy tablette tiinust ennetavaks ravimiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees pidas ecstasy tablette koerte tiinust ennetavaks ravimiks
Ärimees pidas ecstasy tablette koerte tiinust ennetavaks ravimiks Foto: AFP / Scanpix

Austraalia Darwini kohus arutas juhtumit, kus ärimehe juurest leiti keelatud ecstasy tablette.

48-aastane James Dwyer  sõnas kohtus, et pidas tema käes olnud tablette koerte tiinust ennetavaks ravimiks, kirjutab abc.net.au.

«Söötsin neid tablette oma emasele tõukoerale, arvates, et need aitavad tal jooksu ajal tekkida võivat tiinust ära hoida,» selgitas mees kohtus.

Dwyeri kinnitusel kohaselt sai ta tabletid Katherine`is, kus ta juhuslikult kohtus ühe teise tõukoera omanikuga ja hakkas temaga rääkima.

«Olime mõlemad koertega ja hakkasime oma lemmikutest rääkima. Teine koeraomanik soovitas mu emase koera puhul kasutada viljastumist takistavaid tablette. Nii tõigi ta autos olnud tabletid mulle,» sõnas ärimees.

Ärimehe sõnul ütles teine koeraomanik, et ta lasi oma koerale operatsiooni teha ega vaja neid tablette enam.

«Mõtlesin, et mu koeral on  jooksuaeg ning leidsin, et sellised tabletid kuluvad ära. Ma ei maksnud nende tablettide eest mitte midagi,» nentis Dwyer.

Kohus mõistis mehe keelatud aine omamises süüdi ning määras talle kahe kuu pikkuse vanglakaristuse.

Ecstasy all mõeldakse rühma sünteetilisi narkootikume, mis keemiliselt koostiselt sarnanevad amfetamiiniga, kuid toime võib olla erinev.  


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles