Kuninglikud probleemid: prints Philip ei taha lapselapse pulmas osaleda, kuna ei salli tema ema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Philip
Prints Philip Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment/Scanpix

Kuninganna Elizabeth II abikaasa Prints Philip ei salli enda endist miniat Sarah Fergusoni silmaotsaski ning võib selle tõttu lapselapse pulma minemata jätta.

97-aastane prints Philip, kes lõpetas avalikkuse ees esinemise ning käis aprillis puusaoperatsioonil, on printsess Eugenie ema Sarah Fergusoniga raksus olnud ajast, mil naine lahutas tema pojast, prints Andrewst 1992. aastal, kirjutas People.

Kuid ühe pulmas on Philip tänavu juba käinud, kui mais abiellusid prints Harry ja Meghan Markle. 

Elizabeth II ja ta mees, prints Philip
Elizabeth II ja ta mees, prints Philip Foto: Steve Parsons / PA Wire/PA Images/Scanpix

«Ta teeb, mida tahab,» sõnas kuninglikule perekonnale lähedal olev allikas. «Ta tegi Harry jaoks suure pingutuse. Mind üllataks, kui ta läheks (Eugenie'i pulma), sest ta on Fergiest niivõrd võõrandunud. Ma arvan, et ta teeb selle otsuse viimasel minutil,» lisas allikas.

Kuigi Philip on avalikust elust suuresti eemale hoidnud, siis ta käis eelmisel kuul koos oma 92-aastase abikaasaga polomängu vaatamas, ning võttis ette 190 miili pikkuse teekonna, et osaleda tseremoonial, kus ta sai Mountbatteni perepooles sündinud lapse ristiisaks.

Jack Brooksbank ja Eugenie
Jack Brooksbank ja Eugenie Foto: AFP / Scanpix

Eugenie ning Jack Brooksbank abielluvad 12. oktoobril Windsori lossis St. George'i kabelis, samas kohas, kus abiellusid ka Harry ja Meghan.

Nagu Harry ja Meghan, kutsuvad ka Eugenie ja Jack 1200 inimest tavarahva hulgast enda pulmakülalisteks. Lisaks saavad kutsutud ka kahe kooli õpilased, kus Eugenie kunagi õppis: St. George ja Coworth Park.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles