Tõsielustaar Helen Kõpp emaks olemisest: lapse isa loobus vabatahtlikult Carmeni elus osalemisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Kõpp
Helen Kõpp Foto: Facebook

Tõsielusaatest «Prooviabielu» tuntud kaunitar ja alates eelmisest nädalast ka üksikema Helen Kõpp avaldas, et teda emaduse osas hirmutanud inimestel polnud õigus. Lisaks ütles naine, et Kalvi-Kalle loobus vabatahtlikult lapse elus osalemisest.

Elu24 võttis Heleniga ühendust ja uuris, kuidas ta emadusega hakkama saanud on.

«Emaduse juures on kõige raskem olnud magamatus ja vähene abi. Esimesed nädalad olid kohutavad. Ma ei maganud viis esimest päeva, sest olin haiglas. See tekitas depressiooni ning nutsin koguaeg,» kirjeldas noor ema enda esimesi päevi emana.

«Olen õppinud seda emaduse kohta, et ma ise tean kõige paremini, kuidas oma lapsega teha. Teiste nõu võib kuulda võtta, aga päeva lõpuks olen ikkagi just mina 24/7 oma lapsega koos ning seetõttu peab ta olema kasvatatud nii nagu meil mõlemal parem on. Inimestel, kes mind keset depressiooni ja magamatust hirmutasid, et läheb hullemaks, ei olnud õigus,» sõnas Kõpp.

Helen Kõpp ja Kalvi-kalle Kruusamäe
Helen Kõpp ja Kalvi-kalle Kruusamäe Foto: Facebook/ Kalvi-kalle Kruusamäe

"Kõige rohkem olen kasutanud nõu «läheb kergemaks». Selle nõu ajel ma mõnikord elasingi hinge vaakudes. Läkski kergemaks," ütles Helen.

Tema päevaplaaniks on enne 12 ärkamine, söömine, pikad jalutuskäigud ja seltskonna otsimine. «Carmen tahab väga kohata uusi inimesi. Õhtuti vannitan teda ning jääme 12 ajal magama ning öösel on mitu toitmist ka,» lisas «Prooviabielus» kaasa teinud Helen.

Kalvi-Kalle Kruusamäe ja Helen Kõpp.
Kalvi-Kalle Kruusamäe ja Helen Kõpp. Foto: Madis Sinivee

Lapse isa, Kalvi-Kalle Kruusamäe kohta sõnas üksikema: «Carmeni isa loobus vabatahtlikult Carmeni elus osalemisest. Arvatavasti oli see tema jaoks liiga raske.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles