Silmakirjalikkuse musternäide: Harvey Weinsteini süüdistanud näitlejanna maksis alaealise poisiga magamise eest valuraha (9)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asia Argento maksis poisile suupidamise eest valuraha.
Asia Argento maksis poisile suupidamise eest valuraha. Foto: AFP / Scanpix

Itaalia näitlejanna Asia Argento, kes oli üks esimesi naisi, kes Harvey Weinsteini ahistamises süüdistas, on tuntud väljaande kohaselt maksnud ohvrile suupidamise eest ise valuraha.

Liikumise #MeToo üks prominentsemaid liikmeid seksis poisiga, kui see oli 17-aastane. New York Times sai enda kätte 42-aastase Argento juristi ja naist süüdistava endise lapsnäitleja Jimmy Bennetti juriidilise esindaja kokkuleppe dokumendid, milles on kirjas, et Argento maksis poisile mitme osamaksega kokku 380 000 dollarit, vahendas TMZ.

Argento ja Bennett osalesid koos 2004. aastal esilinastunud filmis.

The Times raporteeris, kuidas Bennetti jurist võttis eelmise aasta lõpus ühendust Argento esindajatega ning ähvardas naise 2013. aastal aset leidnud seksuaalse kuriteoakti eest kohtusse kaevata. Bennetti esindajate kiri saadeti natuke enne seda, kui Ronan Farrow avaldas Weinsteini paljastanud artikli. Kirja kohaselt oli Bennett vahekorra ajal 17-aastane. Praeguseks näitlemisest loobunud Jimmy Bennett on nüüd 22.

Bennett ja Argento
Bennett ja Argento Foto: AFP / Scanpix

Timesi käes olevate dokumentide kohaselt said Jimmy ja Asia kokku 9. mail 2013 Californias Marina del Rey linnas asuvas Ritz-Carltoni hotellis. Seal olles andis naine poisile alkoholi, suudles teda, lükkas ta voodisse pikali ja tegi talle oraalseksi. Viimaks ronis naine poisile peale, et temaga seksima hakata.

Argentol on enda sotsiaalmeedias samast päevast isegi pildid, mil ta on koos Jimmyga. Ühe pildi alapealkirjaks on: «Õnnelikuim päev minu elus, taaskohtumine Jimmy Bennettiga.» 

 

Happiest day of my life reunion with @jimmymbennett xox

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Bennetti juristi kohaselt on tema kliendil paarikesest veel pilte, üks isegi selline, kus nad palja ülakehaga voodis lamavad.

Teise Argento Instagrami pildi peal kallistab naine poissi ja kirjutas postituse juurde: "Mu poeg, mu armsam, nii kaua kui ma elan."

 

My son my love until I will live @jimmymbennett marina del rey 05.2013

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Argento nõustus eelmise aasta aprillis maksma Bennettile 200 000 dollarit selle sama poolpalja pildi autoriõiguste eest. Lisaks sellele sõlmiti ka konfidentsiaalsuse leping, mille kohta kirjutas poisi esindaja. «Bennett võib teoreetiliselt teistele teist kahest rääkida. Kuid vastavalt sellele kokkuleppele ei saa ta sind kohtusse kaevata. Ning ta ei saa ka pilti kuhugi postitada. Kokkuvõttes: ta ei tohi sinult rohkem raha nõuda, sind petta ega sind kohtusse kaevata - seda juhul, kui sa kokkuleppest kinni pead.» 

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles