Briti lennufirma stjuardess sai internetivideos oma sukkade eemaldamise ja nuusutamise eest töökeelu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stjuuardess. Pilt videost.
Stjuuardess. Pilt videost. Foto: Kuvatõmmis

Ühe Briti lennufirma stjuardess eemaldati töölt, pärast seda, kui tuli avalikuks kummaline video, kus ta erootiliselt oma sukki eemaldas ja nuusutas. 

Stjuardessivormis naine peab kaameraga kelmikat monoloogi, eemaldab sukad ning nuusutab neid, justkui täidaks videos kellegi varasemat palvet. «Ma ei olnud kindel, milliseid kingi sa tahaksid, et ma nuusutan, seega on mul siin lausa kaks paari,» sõnab ta kingi üles tõstes. 

Lisaks ütleb ta sukki eemaldades, et on kandnud neid terve päeva, ilma aluspesuta. Nööbib pluusikrae lahti ja puhub kaamerasse suudluse. 

Kuigi kõnealuse naise motivatsioon video tegemiseks on veel selgusetu, arvatakse, et tegemist võib olla fetišeid propageeriva lehekülje jaoks filmitud klipiga, või plaanis naine müüa oma sukki ja kingi. Vormiriiete osad, eriti fetišitega soetud riideesemed, nagu aluspesu, sukad ja kingad võivad internetis päris kena kopika kokku tuua. 

Kõnealune video hakkas ringlema naise töökaaslaste hulgas ning jõudis lõpuks kõrgemate ülemuste valdusesse, kes naise kohe töölt kõrvaldasid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles