Teismeline lotovõitja kulutas kahe miljoni naela suuruse võidu vaid hädavajalikule: kunstrindadele, pidudele ja droogidele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Callie Rogers
Callie Rogers Foto: Instagram

Briti noorim lotovõitja, 16-aastane Callie Rogers rääkis The Sunile, kuidas oma 2 miljoni naela suuruse võidu kulutas ning mida tagasivaadates teisiti teeks. 

16-aastane Callie Rogers.
16-aastane Callie Rogers. Foto: Phil Noble / PA Wire/Press Association Images

Nüüdseks 31-aastane Callie on kolme lapse ema ning 2 miljoni naela suurusest võidust pole praktiliselt midagi järel. Tagasi vaadates on naisel suur kahetsustunne, et raha oma laste jaoks ei hoidnud. Tema 6-aastane poeg Blake sündis ajuhalvatusega ning ei saa rääkida ega iseseisvalt kõndida või neelata. Callie sooviks talle paremat elu pakkuda. «Blake'ile meeldib sensoorne stimulatsioon. Kui mul oleks raha, ehitaksin talle kõige suurema sensoortoa, mis võimalik!»

Callie on varasemalt rääkinud, kui palju kurbust lotovõit tema ellu tõi. Kohe, kui ta sai oma võidust teada lahkus oma töökohalt kassiirina ning ausus agaralt pidutsema. Raha kulutas ta mõtlematult: 250 000 naela kokaiinile, 18 tuhat rinnaoperatsioonidele ja 300 000 naela riietele. 

Lisaks andis ta 500 000 naela perele ja sõpradele. Kahjuks sai noor naine hiljem valusalt aru, et teda on raha pärast ära kasutatud. 

Nüüd töötab Callie sotsiaalhoolekandes, omandanud hariduse ja on emaks oma kolmele lapsele. Ta rendib tagasihoidlikku korterit ning ei ela sugugi pillavalt. «Kuu lõpuks on raha, et vahel endale midagi lubada, kuid ma ei saaks minna ja homme endale auto osta. Kui tahan puhkust, pean raha tükk aega kõrvale panema.»

Callie sõnul pärib ta oma vanavanemate maja, millest saab kindlustus tema laste tulevikuks. Noor naine usub kindlalt, et lotimängimise piirvanus (16) peaks olema palju kõrgem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles