Huumorisoon ei kannata trükimusta? Siin on sinu võimalus: skandaalne kaardimäng otsib nilbeid naljakirjutajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehmunud vanaproua. Pilt on illustratiivne.
Ehmunud vanaproua. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Kas oled seltskonnas see inimene, kelle naljad panevad inimesi naeru tagasi hoidma? Mitte, et poleks naljakas, vaid sinu öeldu peale naermine võiks viia leebemal juhul kohtu ette ja halvimal juhul Põrgusse, siis ole valmis! Unistuste töökoht ootab sind. 

USA-s meeletu populaarsuse saavutanud sünge huumoriga kaardimäng Kaardid Inimkonna Vastu (Cards Against Humanity) otsib andekaid ja piiripealselt kriminaalse huumorisoonega kirjutajaid, kes küllalt korraliku palga eest uusi kaarte kirjutama hakkaks. 

Kaardimäng ise näeb välja nii: mängija tõmab musta kaardi, millele on kirjutatud lause, millest osa on puudus. Asetab selle lauale, et ülejäänud mängijad saaksid seda näha. Seejärel peavad mängijad enda käes olevate valgete kaartide hulgast leidma sobiva fraasi või sõna, millega mustal kaardil olevat lauset täiendada. Mängija, kes ühise hääletuse tulemusena suudab luua parima lause, võidab ringi. Hiljem loetakse võidukaardid kokku ja enim musti kaarte kogunud mängija on võitja. 

Selleks, et moodustatavad laused oleksid naljakad, peavad kaardid ise olema väga hästi  kirjutatud. See ongi koht, kus kaasautorite abi käiku läheb. Töökuulutus lubab töö eest 40 dollarit tunnis, osalise töökoormusega. 

Töökuulutus ise kõlab järgmiselt:
«Head uudised! Kaardid Inimkonna Vastu otsib uusi kirjutajaid. Kui su saadetud kaardid on sobilikud, liitud meie kaasautoritega ja teenid kaka-naljade kirjutamise eest 40 dollarit tunnis - mis juhtub ainult «mõnikord».

Töökohale kandideerimiseks saada meile 15 oma parimat valget kaarti ja viis parimat musta kaarti.

Avaldust saab esitada kuni 31. augustini. 

Julgustame kandideerima inimesi ajalooliselt tõrjutud kogukondadest, eriti erinevatest rassidest inimesi, immigrante ja LGBTQ+ kogukondadest. 

Lisaks otsime ka seksikaid vallalisi isasid. 

Edu. Me armastame sind.»

Kui väljavaade oma huumoriga inimestele potentsiaalselt jäädavaid psüühilisi kahjustusi tekitada tundub intrigeeriv, siis pane mõned head mõtted kirja ja loe kandideerimisest lähemalt SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles