Palju õnne! Päikesejänku Arnold Oksmaa tähistab 39. sünnipäeva töiselt kuid kustumatus nooruses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Oksmaa
Arnold Oksmaa Foto: Arnold Oksmaa / Erakogu

Vaid vaevu täisealisena raputas Arnold Eesti ilma mitme skandaalse ja südantliigutava looga, millest valminud dokumentaalidele ja raamatutele on sünnipäeva lapse sõnutsi peagi oodata põnevat lisa. 

«Pange tähele, jälle aasta võrra vanem,» kirjutas Arnold sünnipäeva hommikul postitatud pildi alla. «Olete meeles, kallid!» ei unustanud ta mainida lähedasi. 

Hiljem kirjutas ta Facebookis, et sünnipäevaõhtu tuleb töine: «Olete kõik toredad, imelised soovid, palju õnne ja toredaid sõnumeid ja uudiseid. Sõbrad, tänan teid kõiki ja olete meeles!» kirjutas ta, lisades, et täna õhtul on ta tööga väga hõivatud. 

Lisaks energiast ja positiivsusest pakatavale iseloomule on Arnold ka suur muusikasõber. Esindades 2000. aastal Eestit puuetega inimeste Eurovisioonil Tamperes, kus sai koos kõigi teiste osalejatega, kes ei tulnud esikohale, teise koha. Laululembus saadab meest siiani, alles hiljuti kaverdas Ott Leplandi Eurovisiooni lugu «Kuula», andes sellele omanäolise helikeele. 

Kuulsust ja tähelepanu on mees armastanud kogu oma elu. 2002. aastal avaldas Urmas E. Liiv Arnoldist karmilt ausa dokumentaalfilmi «Teine Arnold», kus lahati mitmeid süngeid läbielamisi noormehe elus. Filmis lõi kaasa ka Mari-Leen Albers (siis nimega Lember), kes kehastas Arnoldi tüdruksõpra. Veel aasta hiljem sumises meedia Mari-Leeni ja Arnoldi suhtest - tõsi või mitte? Lõpuks tunnistas Oksmaa ausalt, et kogu lugu tema ja Mari-Leeni romantilisest suhtes oli reklaamitrikk, et tuntust koguda. 

Praegu elab Arnold Soomes ja töötab Helsinki ühes tuntuimas geiklubis Hercules. Seiklustest, fantaasiaist ja mõtetest pakatavast Arnoldist kuuleme tulevikus kindlasti veel üht-teist põnevat! Seniks õnnesoovid sünnipäevalapsele!

Arnold tänab värskelt postitatud videos kõiki toredate õnnesoovide eest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles