Vaata ja aita välja selgitada, millisest noorest kaunitarist võiks saada järgmine Teen Miss Estonia!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahe kuu jooksul toimusid produktsioonifirmas Magic Monday Production Teen Miss Estonia 2018 eelvoorud ning kätte on lõpuks jõudnud aeg valida võitja.

Välja valiti 15 julget ja säravat neidu vanuses 13-18. Finaal leiab aset 18. augustil, klubis Privé, algusega kell 15:00. Siis selgubki, kellest saab järgmine Teen Miss Estonia!

Teistkordselt on konkursi teemaks  «Journey to Hollywood» - neidudel avaneb võimalus panna algus oma staarikarjäärile. Konkursi võitjad saavad võimaluse esindada Eestit maailma suurimal lavakunstide Olümpiaadil Worldstars korporatsiooni USA-s ning rahvusvahelistel konkursidel Euroopas: Teen Miss World 2018, Teen Miss Planet 2019 ja Miss Teen Galaxy 2019.

Zürii erikülaliseks on WCOPA rahvusdirektorid Skandinaaviast Kjetil Paulsen ja Andre Santagati ning populaarne norra modell Diana Louise, kes edukalt esindas oma riiki sel suvel Hollywoodis.

Teen Miss Estonia Top 15 finaliste said kasulikke nippe kosmeetiku Aljona Smirnova ning meigikunstniku Ann-Jennifer Veedleri poolt, õppisid modellikõndi Super Model Estonia 2017 ning Miss Planet Estonia 2017 Anna Birjukovaga, kes on samuti Fashion TV projektide ning Super Model Universe 2017 finalist. 

Kõik finalistid osalesid Hollywood street style imago pildistamistel Ameerika Auto salongis, Vaata tulemusi galeriist ning hääleta oma lemmiku poolt SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles