Politsei kirjeldas, kuidas möödus Weekend festivali esimene päev nende jaoks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festivali esimese päeva järelpidu WKND laval.
Weekend Festivali esimese päeva järelpidu WKND laval. Foto: Konstantin Sednev

Praegu on Pärnus käimas kolmepäevane muusikafestival Weekend Baltics ning esimene päev on festivalist möödas. Kuidas kirjeldab aga peol toimuvat politsei?

Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri sõnas: «Teeb rõõmu, et esimene festivalipäev möödus Pärnus rahulikult ja suuremate vahejuhtumiteta. Nii rahulikku festivalipäeva pole politseil ühelgi varasemal aastal olnud, väga loodame, et sama saab öelda ka homme ja ülehomme. Arvestades seda, et Pärnus on pidutsemas kümneid tuhandeid inimesi ja turvalisust tagab iga päev üle saja politseiniku, jäi korrarikkumisega silma vaid murdosa peolistest.»

«Tõime jaoskonda kokku ligi 70 inimest, tuleb toonitada muidugi, et nad kõik ei sattunud politseisse festivalialalt, korrarikkujaid tõid politseinikud jaoskonda ka alalt väljast. Neist ligi pooled olid alaealised, kellest enamik oli tarvitanud alkoholi, kahelt alaealiselt leiti keelatud ainet. Paarkümmend täiskasvanut tarvitas narkootikume või omas väikeses koguses narkootilist ainet,» rääkis Sinimeri.

Pärnu politseijaoskonna juht lisas: «Üks alaealine võltsis ID-kaarti, pääsemaks peole, kuhu alaealised ei tohi minna. Tasub kindlasti arvestada, et dokumendi võltsimine on kuritegu ja sellel on omad tagajärjed. Üksjagu said politseinikud tegeleda kiirusületajatega, rikkujaid oli üle saja. Tabasime ühe kriminaalses joobes autojuhi. Kindlasti hoiame liiklusel silma peal ka lähipäevil,» lisas Sinimeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles