Õpetaja jäi vahele naissoost õpilasega magamisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikaõpetaja Elizabeth Smille magas enda õpilasega
Muusikaõpetaja Elizabeth Smille magas enda õpilasega Foto: Paisley Daily Express

Naisõpetaja leiti kooliekskursiooni ajal alasti tüdruku peal magamast, mis käivitas koheselt uurimise nende kahe seksuaalse suhte kohta.

17-aastase õpilase sõber sõnas, et ta sattus kogemata peale, kui 37-aastane Elizabeth Smillie lamas alasti õpilase peal, kellele kohtusaali viidati, kui Õpilane C-le. Muusikaõpetaja anti võimudele üles ning Šotimaa õpetajatenõukogu võib temalt nüüd litsentsi ära võtta, vahendas Metro.

Tunnistaja sõnas: «Ma arvan, et see oli pärast Blair Drummondi reisi. Ma astusin ruumis sisse. Ma otsisin Õpilast C-d. Ma tegin ukse lahti ning Elizabeth Smillie lamas alasti tema peal. See oli äärmisel piinlik. Ma nägin ainult õpetajat.»

Smillie't süüdistatakse nüüd selle õpilase võrgutamises ning aastatel 2011-12 seksuaalvahekorras olemises. Ta saatis tüdrukule enda mobiilinumbri ja lisas ta siis Facebooki. Pärast seda hakkas ta õpilasele saatma seksuaalse sisuga sõnumeid. Nõukogule öeldi, et õpetaja kutsus ohvri ja tema sõbrad peale kooli enda juurde alkoholi jooma.

Tunnistaja lisas: «Ta tuli ühele peole tema autos. Nad hoidsid autos kätest kinni. Ma istusin tagaistmel keskel. Õpilane C oli ees ja nad hoidsid kätest kinni.»

Nõukogule räägiti ka, et Smillie ja tüdruk hoidsid kätest kinni ja suudlesid kooliekskursiooni ajal Blair Drummondi safari pargis, mis asub Stirlingi lähedal. Renfrewshire nõukogu lasi informatsiooni avalikuks tulemisel õpetaja koheselt enda ametikohalt tagandada.

Smille't süüdistatakse neljas erinevas ebasündsa käitumise aktis alaealiste õpilaste suunas ning ta võidakse õpetajate registrist kustutada.

Smille'it süüdistatakse Facebooki ning tekstsõnumite kasutamises, et ebasündsalt suhelda veel kahe koolitüdrukuga. Ta ei olnud kahe päeva jooksul Edinburghis toimunud protsessi ajal kohal, kuid teda ootab ka süüdistus seksuaalse sisuga vestluse pidamises 15-aastase tüdrukuga.

Smille ei olevat enda ülemusi informeerinud, et ohver ilmus kooli alkoholijoobes. Väidetakse, et õpetaja sai õpilasega kooli ees kokku, ning nad suudlesid, kui tüdruk oli purjus.

Nõukogu leiab, et Smille ei sobi õpetajaks ning ei tööta enam sellel ametikohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles