Eesti parim korvpallur Martin Müürsepp toob oma elu teleekraanile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel sügisel üllatab Kanal 2 televaatajaid seiklusliku saatesarjaga eesti läbi aegade ilmselt andekaima ja kindlasti kõige kaugemale jõudnud korvpalluri Martin Müürsepa säravast karjäärist, elust-olust tänapäeval ja teekonnast tuleval sügisel aset leidva tähtede mänguni «Viimane lahing».

Tegemist on ajaloolise mänguga, milleks tulevad kokku Mürka vanad võitluskaaslased nii Eestist kui mujalt maailmast, et viimast korda koos avalikkuse ees väljakule joosta. Saku suurhallis legendaarse eestlase 45. sünnipäeval, 26. septembril aastal 2019 peetav ainulaadne ja kordumatu mäng toob kokku Martini parimad sõbrad, kelle seas võib näha mitmekordseid Euroopa meistreid, karikavõitjaid, NBA-lasi, oma riigi tšempione ja olümpialasi.

Septembris alustav kaasahaarav saatesari jälgib kõigi korvpallurite unistuste liigasse NBA-sse välja jõudnud Mürka kohati rasket teekonda. Lisaks ajaloolisele tagasivaatele saab vaataja osa ka Mürka ja saatejuht Marko Kaljuveeri üllatuste rohketest ja  vägagi meeleolukatest reisidest mängule tulevate rahvusvaheliselt tuntud korvpallurite ja treenerite juurde, muu hulgas käiakse ära Venemaal, Rootsis, Iisraelis, Kreekas ja USA-s.

Jälgi saate kohta infot nii Kanal 2 kodulehelt kui ka sotsiaalmeedias teemaviidetega #martinmüürsepp, #viimanelahing ja #eestimeedia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles