Soome modelli karjääri päästis MacGyveri soeng

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Sirainen
Aaron Sirainen Foto: Instagram

Soome modell Aaron Sirainen (19) sai aru, et konkurents modellimaailmas on karm ning lõikas omale 80ndate stiilis MacGyveri mulleti ja nüüd jalutab ta Gucci ja teiste nõutud disainerite moešõudel, vahendab YLE

Aaron Sirainen sai Soomes modelliks juba 16-aastaselt, kui ta juhuslikult tänaval modelliskautidele silma jäi. Kuid modellitööd jätkus talle Soomes heal juhul korra kuus.

Aaron Sirainen oli tööst loobumas ja tundis, et vajab muutust. Kuna noormehel olid pikad juuksed otsutas ta need kelmikaks mulletiks lõigata. Seejärel lisas ta oma portfooliosse sellest 80ndate stiilis polaroidfotod. 

Rahvusvaheline IMG modelliagentuur sattus Siraineni uuest välimusest vaimustusse ja tööpakkumisi hakkas aknast ja uksest tulema. Alates sellest ajast ongi noormees täistööajaga nõutud modell.

Aaron Sirainen, kes säras tänavustel Londoni, Pariisi ja Milano moenädalatel, tunnistab, et pidev reisimine on siiski ka raske ja väsitav. «Vabu päevi mul ei olnudki,» lisab ta.

 

Paris ✔️

A post shared by Aaron Sirainen (@aaronsirainen) on

Muuseas on disainerid Aaronile öelnud, et ta võiks olla paar numbrit väiksem, sest püksid istuksid siis talle paremini. Kuid noormees ei arva, et peaks oma keha sellepärast muutma. «Kui ei sobi, ei sobi. Mu keha on viimane asi, mille pärast siin stressata,» on Sirainen enesekindel. 

Aaron on kohtunud mitmete modellidega, kelle elu-unistus on olla modell. «Nad kulutavad kogu teenitud raha riietele,» naerab ta. Aron ise plaanib peagi ülikooli visuaalkunsti õppima minna. Ta on näiteks noorele soome räpparile Cledosele mitu muusikavideot lavastanud.

Tänu modellitööle on ta saanud ka maailmakuulsate muusikutega lähemalt tutvuda. Näiteks Gucci järelpeol esines Elton John. «Nad on ka lihtsalt inimesed tegelikult,» leiab Aaron. Hetkel veedab noormees kuukese Soomes puhates ja siis tuleb Pariisi moenädal.

 

@gucci Cruise 19 lookbook is out now! Shot by the legend @martinparrstudio ?

A post shared by Aaron Sirainen (@aaronsirainen) on

?

A post shared by Aaron Sirainen (@aaronsirainen) on

I was honoured to close the show for @cottweiler ✨??

A post shared by Aaron Sirainen (@aaronsirainen) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles