Elu24 Weekendil! Selgitame välja õige festivali rõivastuse: pepu olgu paljas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Igal festivalil võib kohata paljastavates kostüümides näkke ning Weekend Festival Baltic ei ole mingisugune erand. Elu24 on kohapeal ning uurib, milline festivali riietus on aga liiga paljastav?

Üldiselt kiidavad festivali väisavad noored üksteise stiilitunnetust, küll aga tahtis Elu24 välja selgitada, millised riietused on aga isegi musafestivali kontekstis liiga paljastavad?

«No need inimesed, kes kannavad selliseid võrke, millega Peipsi ääres kala püütakse... Ma arvan, et need. Kõik muu on pädev,» leidis festivali väisav noormees.

«Siis, kui riideid pole,» olid kaks festivalihunti resoluutsed.

«Kui sa oled juba nagu, ütleme nii, et sa tuled juba bikiinides või rinnahoidjates...» otsis üks noormees sõnu. «Siis on veits juba paljastav. Kuigi see ei ole hull.» 

Üks neiu leidis, et kui pepu natuke paistab, siis see probleemiks ei osutu. «Võib-olla kui pepu paljas, aga peaasi, et mingid stringid või midagi ei paista. Kui on lühikesed püksid ja natuke kanni näeb... Meestele ka meeldib ju,» arvas festivali väisanud näitsik.

Samas oli ka neid noori, kes tunnistasid, et just nemad kannavadki eriti paljastavaid riietusi. Vaata videost ise järele, kuidas üks lihtne küsimus võib nii palju nalja teha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles