Üdini ameerikalik komöödia «Õhtukool» kubiseb totrast huumorist

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õhtukool»
«Õhtukool» Foto: Universal Pictures

Armastatud koomiku Kevin Harti produtseeritud komöödia «Õhtukool» (Night School) räägib edevast müügimehest Teddy Walkerist (Kevin Hart), kes jääb ilma oma tööst ja on sunnitud edasise karjääri huvides minema tagasi keskkooli, mis kunagi pooleli jäi. 

Koolis sõbruneb Teddy kamba iseäralike tüüpidega ning kuna ausad võtted pole lobeda jutuga müügimehele kunagi imponeerinud, siis ei tule ka usinast tuupimisest esialgu midagi välja. Pööraseid sekeldusi hakkab seltskonnal esinema rohkem kui kellelegi vaja ning olukorra muudab eriti pingeliseks fakt, et Teddy imekaunis ja superedukas tüdruksõber Lisa (Megalyn Echikunwoke) ei tohi mehe katkenud haridusteest midagi teada saada. Eriline kana on Teddyl aga kitkuda range seksika õpetajanna Kerry (Tiffany Haddish) ja napakavõitu killurebijast valge koolidirektori Stewartiga (Taran Killam), kes kõigest väest mustanahaliste stiili üritab matkida. Totrast huumorist kubisevas üdini ameerikalikus komöödias satuvad tule alla nii Teddy lõputunnistus kui ka armuelu – kuidas nupumees küll plindrist välja vingerdab?

Apollo Kinodes alates 28. septembrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles