Suri soulikuninganna Aretha Franklin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aretha Franklin suri täna oma kodus Detroitis, vahendab Global News

76-aastane Aretha Franklin suri vähki. Generatsioone muusikuid inspireerinud lauljanna karjäär kestis üle viie aastakümne ning selle vältel võitis ta lausa 18 Grammy auhinda ja müüs üle 75 miljoni albumi. 

Staari perekond ütles meediale: «See on meie elu üks kõige süngemaid hetki. Me ei suuda leida sobivaid sõnu, mis väljendavad seda valu, mida tunneme südames. Oleme kaotanud oma pere matriarhi ja tugisamba.» «Armastusel, mida ta oma lastele, lapselastele, vennapoegadele ja sugulastele jagas ei olnud mingeid piire,» lisas pere teadaandes.

«Ma ei lähe mitte kunagi pensionile. See poleks esiteks hea – minna lihtsalt kuskile, istuda maha ja teha mitte midagi. Palun. See pole moi.» on Aretha Franklin kunagi ise öelnud. Loe meie seast lahkunud sõulidiiva teisi tsitaate SIIT.

Twitteris avaldavad teised staarid ka oma kaastunnet. Diskostaar Diana Ross lubab Aretha kuldse hinge eest palvetada. Muusik Paul McCartney kirjutab, et Aretha Franklin inspireeris meid kõiki nii artisti kui inimesena. Telestaar Shonda Rhimes kirjutas lihtsalt lahkunud staari nime ja lisas punkti. 

Foto: Instagram

Popstaar Ariana Grande meenutab lauljat oma Instagram-storys. Laulja James Bay pühendab ka oma story talle lisades et Arethal oli üks võimsamaid hääli maailmas. Modell Emily Ratajkowski kuulab päevad läbi vaid tema laule.

Foto: Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles