Temperamentne heatujutükk «Väike Itaalia» ajab peale armu- ja söögiisu

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Väike Itaalia»
«Väike Itaalia» Foto: Firsttake Entertainment

Romantiliste komöödiate maestro, režissöör Donald Petrie on hakkama saanud järjekordse armsa, vaimuka ja hõrgu heatujukomöödiaga.

«Väike Itaalia» (Little Italy) peaosalised Leo (Hayden Christensen) ja Nikki (Emma Roberts) vanemad lahkusid kunagi Itaaliast, et püüelda Ameerika unistuse poole ja rajada New Yorgis oma äri. Ajapikku said mõlema perekonna restoranid Little Italy ehk Väikese Itaalia linnajaos populaarseks. Külastajate rohkusest hoolimata kipuvad restoranid aga teineteisega võistlema, tahtes tõestada, et just nemad on parimad. Sellal kui vanemad omavahel sõdivad, tärkavad Leo ja Nikki vahel romantilised tunded ning noored otsustavad kõigele vaatamata anda voli kirglikele tunnetele, mis neid ootamatult on tabanud. Kas noortel õnnestub õrnu ja kauneid tundeid alal hoida, kuigi näib, et kogu maailm on nende vastu?

Apollo Kinodes alates 21. septembrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles