Vaata treilerit: 11.11.11 esilinastub noortefilm «Täitsa lõpp»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11.11.11 esilinastub noortefilm «Täitsa lõpp»
11.11.11 esilinastub noortefilm «Täitsa lõpp» Foto: www.youtube.com

Filmitalgutel ligi 1500 inimese ühise pingutusena tehtud film «Täitsa lõpp» on kohe valmis saamas ja esilinastub juba 11. novembril.

«Film on mõnus hoogne noortekas,kaks poissi hormoonid möllavad - tahavad autosid romutada ja tahavad ilusaid tüdrukuid enda seltsis näha. Lõpp on ilus ja vahepeal kisub korraks ka pisaraks,» tutvustab filmi Filmitalgute üldjuht Mikk Rand «Terevisioonis».

Filmitalgud on Kinobussi poolt korraldatud, terve 2011. aasta läbi kestev meelelahutuslikult hariv projekt, mille käigus aktiviseeritakse kogu ühiskond, tegemaks Eesti teemadel üks ühine film. Nii tehakse koos Euroopa Kultuuripealinna Tallinnaga suur kingitus Eesti filmi 100. juubeliaastaks - 2012 on ametlikult Eesti Filmi Aasta.

Filmiproffide juhendamisel ja eestvedamisel ning rahva kaasalöömisel talgute vormis valmib suuremahuline täispikk mänguline ulme-dokumentaalfilm, mis tugineb Eesti legendidele ja võtab kokku eestluse elujõu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles