Korraldaja: LMFAO kontsert on ja jääb Club Von Überblingenisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LMFAO
LMFAO Foto: SCANPIX

New Line Agency pressiesindaja Gunnar Viese ütles Postimehele, et USA electro-pop duo LMFAO 17. veebruaril toimuvat Eesti kontserti pole võimalik Saku Suurhalli üle viia.

Viese sõnul pole LMFAO kontserti võimalik Saku Suurhall ümber tõsta kuna ruumid on selleks päevaks juba broneeritud. «Korraldaja subjektiivse arvamus kohaselt on see sobilik koht. Paraku ei ole teist sellist saali. Saku Suurhallis on selleks päevaks broneering teise sündmuse jaoks,» ütles korraldaja ja rõhutab, et see kontsert on ja jääb Club Von Überblingenisse.

Gunnar Viese, sõnul pannakse müüki 1000 piletit, millele lisanduvad veel 100 vip-piletit.

Vaatamata teismeliste aktiivsele protestile kontserti aegu ei muudeta. «Klubi uksed kontserdiks avanevad 23.00 ja klubi sisekorraeeskirjad ei luba alla 18-aastastel klubisse pääseda,» ütles ta.

Viimastel päevadel võtavad aktiivselt sõna LMFAO Eesti fännid, kes on pettunud koha valikus. Fännide arvates jääb Club Von Überblingen sellise kaliibriga artisti jaoks väikeseks.

Omakorda on protestima asunud ka teismelised, kellel pole piisavalt vanust aga on soov duo kontserti näha.

LMFAO on hetkel maailmas muusikaedetabelites trooniv USA electro-pop duo, mis moodustati 2006. aastal Los Angeleses Redfoo ja SkyBlu poolt. Mehed on legendaarse Motown plaadifirma asutaja Berry Gordy poeg ja pojapoeg. Nende poolt loodud muusika alateemaks on pidutsemine ja veelkord pidutsemine, ise iseloomustavad nad oma muusikat sõnaga «partyrock».

2011. aasta edetabelite absoluutne liider ja tantsusaalide lemmik LMFAO (USA) annab 17. veebruaril kontserdi Eestis. Baltimaade ainus show leiab aset Club Von Überblingenis.Üritusele pääseb sisse alates 18.eluaastast. Pidu algab kell 23.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles