Võsapets: tapanoad laste käes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Toomas Huik
Kanal2 Võsareporter paljastas Tallinna keldripoe, milles müüdi väikestele lastele keelatud terapikkusega nugasid, mis on ohtlikud taparelvad.

Keelatud nuga keldripoest

Võsapets näitas esimeses saatelõigus keldripoodi, millest 9-aastased poisid ostsid külmrelva ehk noa. Piilukaameraga filmitud lõigus näitas Pets ka kesklinna elektrikaupade poes toimunud ostuprotsessi. Müüja valetas Peetrile otse kaamera ees, et ta pole suuri nugasid lastele müünud. Müüja sõnul teadis ta, et nugasid lastele müüa ei tohi.

Laste ema sõnul avastas ta üllatusega, et tema pojal on suure teraga taskunuga ning seetõttu otsustas ta sellest ka Petsi teavitada.

Pets küsis kommentaari politseist, kelle esindaja sõnul oli poistele müüdud 11,5 sentimeetrise terapikkusega nö vedrunoa omamine keelatud.

Kehv elu sotsiaalmajas

Sotsiaalmajas Sakus kasvatab Ivi nelja last. Probleemiks oli asjaolu, et majas pole vett ja toidu tegemise võimalused on kehvad. Lisaks on majaseinad hõredad ja lasevad külma läbi. Olukord oli täitsa kehv. Samas jõlkusid maja ümber kaks joomast meest, kes küll kurtsid kehva maja olukorda, kuid ise ei soovinud naist aidata ja ise midagi kaevu parandamiseks teha.

Nülitud tammed

Miidurannas elav Fanny oli hädas naabriga, kes nülgis tema tammede oksad oma krundi poolt maha. Naaber Mart rääkis, et naabri tammede oksad puutusid tema garaaži katuse vastu ja ajasid ka lehti tema aeda. Fanny sõnul istutati tammed enne kui naabrid sinna elama tulid ja need olid talle väga väärtuslikud puud, mis nüüd on rikutud.

Petsi sõnul jääb nüüd naabritel üle kohtusse minna, kuid Fannyl selleks tõenäoliselt jõudu ei ole.

Laip Pets

Neljandas saatelõigus mängis Pets kohaliku krimisarja jaoks prügimäelt leitud laipa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles