Perekond elas 12 aastat sarimõrvari ohvrite matmispaiga peal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicola Downing koos elukaaslase Mark Drage`iga oma elukohast lahkumas
Nicola Downing koos elukaaslase Mark Drage`iga oma elukohast lahkumas Foto: Leon Neal/AFP

Suurbritannias Kentis elas üks perekond 12 aastat sarimõrvari ohvrite matmispaiga peal.

Nelja lapse ema Nicola Downing sai sarimõrvari Peter Tobini ohvritest teada siis, kui lasi politsei järsku ta kodu ukse taga seisis ja ütles, et tema maja juurde võib olla inimesi maetud, kirjutab STT.

«Politsei ütles, et enne mind selles majas elanud isikut kahtlustatakse Dinah McNicoli ja Vicky Hamiltoni tapmises. Mina aga polnud sarimõrvar Peter Tobinist mitte midagi kuulnud,» meenutas naine.

Politsei korraldas majas ja maja juures läbiotsimise ning leidis kahe inimese jäänused.

Politsei leidis Hamiltoni surnukeha liivase pinnase ja McNicoli terrassi alla maetuna. Politsei andmetel võib seal veel surnukehi olla.

«Minu jaoks oli see täielik painaja. Alguses ma ei suutnud uskuda, et olen nii kaua elanud praktiliselt «surnuaia» peal,» sõnas Downing.

Nicola Downing kolis koos perekonnaga Kenti aadressile 50 Irvine Drive 1995. aastal, pärast seda kui eelmine omanik sealt lahkus ja selle maja maha müüs.

Politsei uurimise ajaks paigutati perekond hotelli elama. Perekond ei soovi oma majja enam pärast kohutavat avastust tagasi pöörduda ning otsivad uut elukohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles