Ennusta, kes peab lahkuma saatest «Tantsud tähtedega» kolmandana!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsusaatest on lahkunud Veronika Portsmuth ja Maärt Agu ning Andres Anvelt ja Kristina Tennokese
Tantsusaatest on lahkunud Veronika Portsmuth ja Maärt Agu ning Andres Anvelt ja Kristina Tennokese Foto: elu24.ee

Getter Jaani, Jan Uuspõld, Kati Toots, Stig Rästa, Ott Väli ja Anna Levandi - nemad on «Tantsud tähtedega» staarid, kes oma tantsupoognatega teid juba sel pühapäevaõhtul taas lummata püüavad.

«Tantsud tähtedega» saatest pidid esimesena lahkuma Noorte Laulupeo kunstiline juht  Veronika Portsmuth ja tantsuõpetaja Märt Agu.

Teisena said saatest sule sappa kriminaalpolitseinik Andres Anvelt ja Kristina Tennokese.

Märt ja Veronika ei anna siiski alla ning paar on lubanud treeningutega vapralt jätkata. Sama on lubanud teha ka Andres ja Kristina.

Andres kinnitas Elu24le, et võtab abikaasa ka punti ja tants läheb edasi: «Sada protsenti. Me peame ju valmistuma presidendi vastuvõtuks.»

Veronika seljavalu ja Andrese väsimust aitab kindlasti leevendada ka Elu24 poolt kingiks antud hinge ja keha hellitav hoolduspakett luksuslikus Thai Rose Spa`s.

Aga juba sel pühapäeval, 30. oktoobril peab saatest lahkuma juba kolmas tantsupaar.

Kelle hääletaksid saatest välja sina ja miks?

Kõikide ennustusega täppi pannud hääletajate ja agarate arvamusavaldajate vahel loosib Elu24 välja luksusliku naudingute paketi Thai Rose Spa`s!

Kirjuta oma arvamus meie kommentaariumisse ning saada see copy paste`ga ka meie meilile tantsud@elu24.ee, kuhu ära unusta lisamast ka oma kontakte, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Märksõnaks pane TANTSUD TÄHTEDEGA!

Esimese ennustusega pani täppi ning võitis luksusliku hoolduse Thai Rose Spa`s! Elu24 lugeja AGNE KALLAS!
 
Teise ennustusega pani kümnesse ja võitis luksusliku hoolduse Thai Rose Spa`s!   Elu24 lugeja PIRET PENT!
 

Kiika ka pildigaleriid meie kaunitest tantsustaaridest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles