Lennumeeskond sidus purjus ja poolpalja naise tooli külge

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus ja poolpaljas naine tuli lennumeeskonna poolt kinni siduda, kuna ta ahistas teisi reisijaid.
Purjus ja poolpaljas naine tuli lennumeeskonna poolt kinni siduda, kuna ta ahistas teisi reisijaid. Foto: Kuvatõmmis videost

Lennumeeskond oli sunnitud purjus naise pärast õhkutõusu tooli külge  siduma, kuna ta muutus vägivaldseks ja hakkas teisi ahistama.

Naist, kes kandis millegipärast vaid musta rinnahoidjat, pidi lennumeeskond maha rahustama, kui ta hakkas reisil Moskvast Türgis asuvasse Antalyasse kaasreisijaid segama. Meeskond ütles, et naine kaotas enda käitumise üle kontrolli, kui ta oli end enne lennukile minemist maksuvabas baaris täis joonud.

Naisreisija käitumine hirmutas teisi reisijaid. Tema jalad seoti kokku ning käed pandi selja taha. Sellele lisaks viidi ta teiste reisijate silma alt minema ning ta pidi terve teekonna põrandal istuma, vahendas Metro.

Praeguseks ei ole teada, miks ta ainult osaliselt riides oli. Kaasreisija filmitud klipis on näha, kuidas kisa tekitanud naine üritab enda pead vastu lennukipaneeli peksta, samal aja kui üks reisisaatjatest tahab talle jakki selga panna, et naine endale viga ei teeks.

Videos on kuulda, kuidas naine karjub: «Ma anun sind. Mu käed on kinni seotud. Ma ei ulatu sinuni, palun. Sa näed, mis toimub. Vaata mind. Vaata minu verd. Need on koletised, need on valetajad, nad püüavad sind petta,» karjus naine edasi.

Hullunud naine väitis, et ta näeb nähtamatuid inimesi, kes püüavad teda tappa.

Vene meedia väidab, et naine vabastati Antalya lennujaamas. Türgi politsei sõnul ei olnud neil mingisugust huvi naist vahistada ja tal lasti minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles