Selgusid populaarse videomängu FIFA 19 kaanestaarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo enda uue koduklubi eest. 2018.
Cristiano Ronaldo enda uue koduklubi eest. 2018. Foto: www.imagephotoagency.it / imago/Gribaudi/ImagePhoto

Maailmakuulus jalgpalli videomäng FIFA 19, mille on loonud Electronic Arts kompanii, avaldas, et uue mängu kaanestaarid on Cristiano Ronaldo ja Neymar Jr.

Videomängu uuel kaanel on näha Portugali jalgpalliässa Cristiano Ronaldot enda uue koduklubi Torino Juventuse särgis. Brasiillane Nemyar kannab aga Paris Saint Germain mänguvormi, kirjutas ESPN.

Ronaldo tegi pühapäeval puna-valgete eest oma esimese mängi ja vaid 48 tundi hiljem teatas EA Sports, et portugallane on ka sel aastal nende mängu esikaanel.

FIFA 19 esikaanel on Ronaldo ja Neymar.
FIFA 19 esikaanel on Ronaldo ja Neymar. Foto: Sports Illustrated

Ühe uue lisaelemendina on uues jalgpallimängus ka UEFA Champions League. Enne seda kandis sealne populaarne klubiturniir nime Champions Cup.

Cristiano Ronaldo endine koduklubi Madridi Real aga mängi täna Tallinnas A le Coq Arenal, kui Euroopa Superkarika kohtumises mängitakse teise Hispaania klubi, Madridi Atleticoga.

Euroopa Superkarikas mängitakse välja eelmisel hooajal Meistrite liiga ja Euroopa liiga võitnud meeskondade vahel. Real võitis eelmisel hooajal Meistrite liiga, kui alistas finaalis Liverpooli 3-1. Atletico võitis Euroopa liiga, kui finaalis alistati 3-0 Prantsusmaa meeskond Marseille. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles