Seksikas vene trio Serebro andis oma hääle Yandex navigatsiooniäpile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serebro
Serebro Foto: Promopilt

Vene megastaar Serebro andis teada, et varsti saab tuntud Yandexi navigatsiooniäpis kuulda nende häält. 

Trio valibki hetkel vajalike väljendeid ja käsklusi äpi jaoks. Serebro andis uudisest teada oma VKontakte kontol järgmiselt: «Meil on superuudis! Kes teist sõidab? Varsti ilmub Yandex Navigaatori äpis Serebro hääl. Hetkel just kirjutame üles fraase selleks, et meie ühine sõit poleks igav. Ent milliseid fraase tahaksite teie kuulda navigatsiooniäpis?»

Vaata kelmikat teadaannet SIIT

Yandex on Venemaa suurim tehnoloogiahiiglane ning tema taksoäpi, navigatsiooni- ja internetiteenuseid kasutatakse laialdaselt ka Eestis. 

Serebro tüdrukud esinevad 22. augustlil Tallinna Lauluväljakul Tanzevalnaja Volna festivalil, mis toob ühele lavale kokku Venemaa kuumimad tantsumuusika staarid. Ühel õhtul saab sellel suveüritusel näha viimase 20 aasta nelja suurt staari vene popmuusikas: Vera Breznevat, Serebrod, Virust, Ruki Vverh!-i ja Julia Volkovat.

Serebro
Serebro Foto: vkontakte.ru
Serebra
Serebra Foto: vkontakte.ru
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles